Monday, 15 August 2011

C.I.N.T.A

Betul ke cinta itu buta????
Mcm mane I nak tau si dia syg I ke x..
Dia ckp syg tp I x nmpk kasih syg dia kat I..
Mcm mne erk..Aku pun pening..
Bile Aku tny dia syg Aku ke x,dia ckp terpulang la nk caya o x..
Ak confius.................
Ak syg dia..
Dia pun sendiri tau mcm mane Aku syg kat dia..
Nape ak x bleh tau syg dia kat Aku.
Adakah Aku ni terlampau sarcastic dgn dia yg menyebabkan ak jd cmtu..
Mlm ni dia ckp nak jmp ak..bila ak dah smp Umah dia,dia bleh ckp yg dia dah keluar n x dpt jmp Aku.....mcm mane Aku nak buat skang..ak perlukan bantuan..
Kalau Aku nak tinggalkan dia,hati ak dah syg kat dia..Aduhai...
Di saat ini,ak memerlukan seseorang utk berkasih syg..
Aku x pasti kewujudan dia utk Aku..
Adakah dia benar2 syg kat Aku atau Aku ni dijadikan sbg mainan atau pun tempat persinggahan sementara bg dia...
Aku x pasti......

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete